Recensies

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Bouwbedrijf Zeegers
Average rating:  
 3 reviews
by Bedankt! on Bouwbedrijf Zeegers

Opdracht geplaatst op werkspot en bouwbedrijf Zeegers was de enige die in de buurt van ons budget kwam met de offerte.

De opdracht door hen laten uitvoeren en aan een half woord hadden zij voldoende. Alles wat is doorgesproken, is uitgevoerd en ook binnen een redelijke termijn. Werkplek schoon opgeleverd en nog eenmalig teruggeweest om enkele puntjes te verhelpen.Bij een eventueel volgend groot werk zou ik Zeegers nogmaals contacteren, een aanrader.

by Dhr.Tol on Bouwbedrijf Zeegers

Wij hebben onlangs onze zolder laten verbouwen door de mannen van Zeggers: de oude knieschotten zijn weggehaald en nieuwe zijn geplaatst, vliering met vlizotrap is gelegd, muurtje met deur is gebouwd, dakkappellen zijn afgetimmerd, muren zijn gestukt, elektra is aangelegd... Heel veel dus!De heren hebben met ons meegedacht, goed advies gegeven en het werk zorgeloos afgehandeld. De verhouding met prijs/kwaliteit is ook zeer goed! Wij zijn erg tevreden met het resultaat. Zeker aanraders!Bedankt voor de prettige samenwerking, heren!

by Dhr.van Marum on Bouwbedrijf Zeegers

We zijn erg blij met onze nieuwe schuur. De afwerking van het dak hadden we misschien liever iets anders gezien, maar ik kan Bouwbedrijf Zeegers zeker aanbevelen. Als we een volgende klus zouden hebben zou ik Erik zeker weer inhuren.