Na de vakantie zijn Jasper en Erik per direct aan de slag gegaan in de prachtige oude binnenstad van Alkmaar. Bouwbedrijf Zeegers heeft namelijk een mooi pand van binnen gemoderniseerd. De badkamer is van de beneden verdieping naar de boven verdieping verhuisd en de elektrische installatie is compleet vernieuwd! Ook zijn er nieuwe plafonds met led spotjes ingebouwd. Op de begane grond is er ook hard gewerkt aan een nieuwe keuken en het toilet is vernieuwd. Als klap op de vuurpijl ook gelijk even nieuwe plafonds geplaatst. Kortom, een prachtig eindresultaat.

Oud pand Alkmaar Moderniseren, keuken, toilet, badkamer, plafond Bouwbedrijf Zeegers Oud pand Alkmaar Moderniseren, keuken, toilet, badkamer, plafond Bouwbedrijf Zeegers Oud pand Alkmaar Moderniseren, keuken, toilet, badkamer, plafond Bouwbedrijf Zeegers Oud pand Alkmaar Moderniseren, keuken, toilet, badkamer, plafond Bouwbedrijf Zeegers Oud pand Alkmaar Moderniseren, keuken, toilet, badkamer, plafond Bouwbedrijf Zeegers Oud pand Alkmaar Moderniseren, keuken, toilet, badkamer, plafond Bouwbedrijf Zeegers Oud pand Alkmaar Moderniseren, keuken, toilet, badkamer, plafond Bouwbedrijf Zeegers Oud pand Alkmaar Moderniseren, keuken, toilet, badkamer, plafond Bouwbedrijf ZeegersOud pand Alkmaar Moderniseren, keuken, toilet, badkamer, plafond Bouwbedrijf Zeegers Oud pand Alkmaar Moderniseren, keuken, toilet, badkamer, plafond Bouwbedrijf Zeegers Oud pand Alkmaar Moderniseren, keuken, toilet, badkamer, plafond Bouwbedrijf Zeegers Oud pand Alkmaar Moderniseren, keuken, toilet, badkamer, plafond Bouwbedrijf Zeegers