Deze oude bakkerij in het Rode dorp had een grote renovatie nodig en is volledig omgetoverd tot een luxe woonhuis. Er is altijd een zonnetje in huis door het inbouwen van een luifel, dat voor een mooie lichtinval in het huis zal zorgen. Ook een heerlijk verwarmde vloer mag niet ontbreken in een modern gerenoveerd huis bij het centrum van Alkmaar.

Oude bakkerij Rode Dorp Woonhuis Verbouwing Bouwbedrijf Zeegers15  Oude bakkerij Rode Dorp Woonhuis Verbouwing Bouwbedrijf Zeegers8Oude bakkerij Rode Dorp Woonhuis Verbouwing Bouwbedrijf Zeegers2  Oude bakkerij Rode Dorp Woonhuis Verbouwing Bouwbedrijf Zeegers10Oude bakkerij Rode Dorp Woonhuis Verbouwing Bouwbedrijf Zeegers13Oude bakkerij Rode Dorp Woonhuis Verbouwing Bouwbedrijf ZeegersOude bakkerij Rode Dorp Woonhuis Verbouwing Bouwbedrijf Zeegers6  Oude bakkerij Rode Dorp Woonhuis Verbouwing Bouwbedrijf Zeegers11  Oude bakkerij Rode Dorp Woonhuis Verbouwing Bouwbedrijf Zeegers12Oude bakkerij Rode Dorp Woonhuis Verbouwing Bouwbedrijf Zeegers5Oude bakkerij Rode Dorp Woonhuis Verbouwing Bouwbedrijf Zeegers7Oude bakkerij Rode Dorp Woonhuis Verbouwing Bouwbedrijf Zeegers  Oude bakkerij Rode Dorp Woonhuis Verbouwing Bouwbedrijf Zeegers14Oude bakkerij Rode Dorp Woonhuis Verbouwing Bouwbedrijf Zeegers9